V-Tac 40W LED nedhængt loftarmatur
120cm, 230V, inkl. lyskilde, 1-10V dæmpbar, UGR 19

Ny

Billigst på PriceRunner

Rigtig flot og stilfuldt nedhængt loftarmatur i sort aluminium med indbygget LED.

Blænder ikke, da lampen har UGR<19.

Perfekt til kontor og andre stedet der ønskes et moderne udtryk, med gode lysforhold.

Lampen kan dæmpes via 1-10V signal, og det er muligt at forbinde flere i forlængelse.


Produktbeskrivelse

Dette V-Tac 40W LED nedhængte loftarmatur er ideelt til brug i forskellige rum såsom kontorer, butikker og offentlige områder. Med en effekt på 40W og tilslutning til 230V forsyning er dette armatur en energieffektiv og driftssikker løsning.

Armaturets lysstyrke er på 3275 lumens, hvilket sikrer en kraftig belysning. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, så der ikke er nogen områder med mørke skygger. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og funktionel belysning.

Det V-Tac 40W LED nedhængte loftarmatur er desuden 0/1-10V dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette kan være praktisk i forskellige miljøer, hvor der er behov for forskellige lysniveauer, f.eks. i kontorer eller mødelokaler.

Armaturet er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer en høj kvalitet og pålidelighed. Med en producentgaranti på 5 år er du også sikret et produkt, der er lavet til at holde i lang tid.

En af fordelene ved LED-teknologi er den lange levetid. Dette V-Tac armatur har en forventet levetid på op til 30.000 timer, hvilket betyder at det kan bruges i mange år uden at skulle udskiftes. Med minimalt fald i lysstyrke i løbet af levetiden kan du være sikker på at opnå en konstant og pålidelig belysning.

Armaturet er tilgængeligt i en varm hvid kulør. Dette lys har en behagelig og afstressende atmosfære, som kan være med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Det er også velegnet til områder, hvor der er behov for en blød og behagelig belysning, såsom i restauranter eller boliger.

Med dimensionerne 1200 x 65 x 50 mm er dette armatur kompakt og passer godt ind i forskellige typer loft. Det har desuden en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at købe en separat lyskilde.


 

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 1.115,00

- +

  • Varm
  • 0-10V dæmpbar
  • Sort
Forventes på lager igen: 08/04/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
DæmpbarJa, 1-10V - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3275 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug40w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde65 mm.
Bredde1200 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium
Iframe