V-Tac 10W LED havelampe
Sort, 80 cm, IP65, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot sort 10W LED havelampe.

Giver flot belysning langs indkørsler, havestier, parkarealer mv.

Materiale: Pulverlakeret aluminium.


Elegant og Holdbart Belysning til Din Have

Skab en indbydende og stemningsfuld atmosfære i din have med vores V-Tac 10W LED havelampe. Med en højde på 80 cm og en slank, sort finish, er denne lampe designet til at integreres smukt i ethvert udendørsmiljø.

Avanceret Lysydelse

Lampen har en effekt på 10W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket sikrer en problemfri installation. Med en lysstyrke på 900 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, får du en jævn og kraftfuld belysning, der dækker et stort område.

Naturnær Farvegengivelse

Oplev en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet tilfredsstiller langt de flestes behov og er et perfekt valg til at fremhæve det naturlige skønhed i din have.

Valg af Lysfarver

  • Varm hvid (3000K) - Perfekt til skabelsen af en behagelig og afstressende atmosfære, hvor det varme lys bidrager til hygge og velvære.
  • Neutral hvid (4000K) - Ideel til arbejdsområder, da lyset fremstår helt naturligt uden blå eller gule toner, hvilket gør det til et fremragende valg for klar og skarp belysning.

Bygget til Udendørs Anvendelse

Med en IP65 klassificering er lampen designet til at modstå både vandstænk og regn, hvilket gør den perfekt egnet til udendørs brug.

Lampen har dimensioner på 163 x 800 x 57 mm og leveres med en integreret lyskilde, hvilket forenkler installation og vedligeholdelse.

Topkvalitet Fra Samsung

For at sikre pålidelighed og langvarig ydeevne er lampen udstyret med en Samsung LED chip, hvilket betyder fremragende kvalitet og lyskvalitet. Derudover tilbyder producenten en 3 års garanti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed ved dit køb.

Den V-Tac 10W LED havelampe er en kombination af avanceret teknologi og elegant design, hvilket gør den til det ideelle valg til at bringe både funktionalitet og skønhed til dine udendørs omgivelser.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 827,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde800 mm.
Bredde163 mm.
Dybde57 mm.
MaterialeAluminium