V-Tac firkantet havelampe
Sort, 50 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne sorte V-Tac firkantede havelampe er et stilfuldt og funktionelt valg til at oplyse din have eller indkørsel. Lampen måler 50 cm i højden og er udstyret med en GU10 fatning, hvor du kan tilføje en lyskilde efter eget valg. Bemærk, at lyskilde ikke er inkluderet i pakken.

Med en maksimal effekt på 35W er denne havelampe perfekt til at skabe en behagelig atmosfære og give tilstrækkelig belysning til at bevæge dig rundt i haven om aftenen. Lampen tilsluttes til en standard 230V forsyning og kan bruges sammen med lyskilder, der er kompatible med GU10 fatningen.

Produktet leveres med en imponerende 3 års producentgaranti, der sikrer dig, at lampen er af høj kvalitet og skabt til at vare. Lampens dimensioner er 80 x 500 x 80 mm, hvilket giver den et slankt og elegant udseende, der passer godt ind i ethvert udendørsrum.

En vigtig funktion ved denne havelampe er dens IP54 klassificering. Dette betyder, at lampen er beskyttet mod indtrængen af støv og tåler fugtig luft samt vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til udendørsbrug, hvor den kan modstå vejrpåvirkninger og være holdbar over tid.

Opgrader belysningen i din have med denne V-Tac firkantede havelampe, der kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed. Tilføj din foretrukne GU10 lyskilde og nyd godt af dens behagelige lys og stilfulde design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 341,00

- +

  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
ForbrugMax 35w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde500 mm.
Bredde80 mm.
Dybde80 mm.
MaterialeAluminium
Iframe