V-Tac 4W LED pære
G45, kompakt, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Følger i pakken: 1 x LED Pære, 1 x Driver. Der er ingen kviksølv i produktet - Det er miljøvenligt. V-Tac 4W LED pære er en energibesparende pære, der erstatter den traditionelle 30W glødepære.

Den har en lysstyrke på 320 lumens og en høj spredning på 180 grader, så lyset fordeles jævnt.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Den er udstyret med en professionel og driftssikker driver og god køling, så den har en lang levetid på op til 30.000 timer.

Der er tre forskellige kulører at vælge imellem: Varm hvid, Neutral hvid og Kold hvid.

Pæren har en dimension på 82 x Ø45 mm og sælges sammen med en driver.

Der er ikke kviksølv i produktet, så det er miljøvenligt.


Produktbeskrivelse:

Dette LED-pære fra V-Tac er en kompakt og energieffektiv løsning til rum, hvor der ønskes et jævnt og naturligt lys. Med en effekt på 4W erstatter den en traditionel 30W pære og hjælper med at reducere energiforbruget.

LED-pæren har en E27 stor fatning, som gør det nemt at tilslutte den til den gængse 230V strømforsyning i hjemmet eller på kontoret.

Lysstyrken på 320 lumens og en høj spredning på 180 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt til både generel belysning og til arbejdsområder, hvor et klart og godt lys er vigtigt.

Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten høj, hvilket betyder, at farver vises ægte og naturtro. Dette gør LED-pæren egnet til de flestes behov og sikrer et behageligt og naturligt lys i rummet.

Pæren er fremstillet af høj kvalitets LED, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer. Selv efter lang tids brug vil pæren kun have minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver og god køling bidrager også til en forventet lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Der er tre kulører at vælge imellem:

  • Varm hvid (2700K): Skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe hygge og ro i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Dette lys har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår naturlige og korrekt farvegengivelse opnås.
  • Kold hvid (6400K): Dette er en kulør med et koldt lys og blåligt skær. Det bruges sjældent i Skandinavien, men er populært til specielle applikationer såsom malerkabiner, akvarier og dekoration.

Med en dimension på 82 x Ø45 mm passer denne LED-pære i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse gør det nemt at montere pæren uden komplikationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 12,00

Du sparer årligt 170 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke320 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Erstat30w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeTermisk PVC
Iframe