Aigostar 30W komplet LED armatur
90 cm, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner
Flot lille praktisk armatur på 90 cm, passer ind de fleste steder.


Data om produktet

30W LED - Aigostar 30W LED armaturet er designet til at erstatte en 200W traditionel lyskilde. Denne højeffektive LED-teknologi giver dig et kraftigt lys, samtidig med at den reducerer energiforbruget drastisk. Dette sparer både penge og ressourcer i det lange løb.

Tilsluttes til 230V forsyning - Armaturet er let at installere. Du behøver blot at tilslutte det til en standard 230V strømkilde. Dette gør det nemt at bruge i forskellige indendørs omgivelser som kontorer, butikker, skoler og meget mere.

Lysstyrke på 2490 lumens - Med en imponerende lysstyrke på 2490 lumens producerer armaturet et klart og kraftfuldt lys. Lyset spredes jævnt med en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en ensartet fordeling af lys i rummet. Dette eliminerer skyggepletter og skaber et behageligt miljø at arbejde eller slappe af i.

Høj lyskvalitet - Med en RA værdi på 80-85 sikrer armaturet en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset er naturligt og flot viser alle farver. Du vil kunne opnå en behagelig belysning til alle dine behov, da lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov.

Kulør på lyset

Armaturet tilbyder to forskellige kulører af lys for at imødekomme forskellige præferencer og behov:

Varm hvid (3000K) - Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til rum, hvor hygge og afslapning er i fokus. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og giver et behageligt miljø at nyde.

Neutral hvid (4000K) - Denne kulør er perfekt til arbejdsmiljøer eller områder, hvor høj effektivitet og produktivitet er vigtig. Lyset er uden blå eller gule toner og gør det dermed muligt for belyste genstande at fremstå naturlige.

Dimensioner og specifikationer

Armaturet har en længde på 900 mm og en bredde på 24 mm. Det kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør udskiftning af lyskilden enkel og praktisk. Med dens slanke og elegante design passer det let ind i enhver indretning og tilføjer et moderne touch til rummet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Se hele udvalget fra Aigostar.dk her

Flere detaljer

DKK 168,00

Du sparer årligt 1113 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2490 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug30w
Erstat200w
Spænding230V
Spændingsinterval85-265V,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde24 mm.
Bredde900 mm.
MaterialePVC
Iframe