V-Tac LED lampe
Flot loftlampe, Ø12, hvid, inkl. ophæng

Ny

Billigst på PriceRunner

Moderne og super flot lampe.
Perfekt til over spisebordet, indgangshaller og det moderne kontor.

Fremstår i flot hvid pulverlakering.


Monteres på loftet med medfølgende justerbare wireophæng.

Max længde på wires: 150 cm.V-Tac LED lampe

V-Tac LED lampen er en flot loftlampe med en diameter på Ø12 cm. Lampen er holdt i en elegant hvid farve og leveres inklusive ophæng, hvilket gør den nem at installere i ethvert rum.

Denne LED lampe har en effekt på 8,5W og tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer lampen en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette bidrager til en optimal belysning i hele rummet.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er den såkaldte RA værdi. Denne LED lampe har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lampen til almindelig belysning eller til specielle formål, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

En særlig fordel ved denne LED lampe er, at den er flicker free, hvilket betyder, at lyset ikke flimrer. Dette gør lampen velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Dette gør lampen også ideel til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor et stabilt og stabilt lys er afgørende.

Kulør på lyset

V-Tac LED lampen fås i en varm hvid (3000K) kulør. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor man kan nyde tid med familie og venner.

Dimensioner

Denne loftlampe har en diameter på Ø120 mm, hvilket gør den kompakt og ideel til mindre rum eller rum, hvor der er behov for flere lamper. Lampen har en IP21 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i badeværelser eller udendørs.

Denne V-Tac LED lampe har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt med yderligere pærer eller lysrør. Lampen er klar til brug og kan monteres direkte efter installation.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m23 stk.5 stk.7 stk.11 stk.
25 m26 stk.11 stk.16 stk.27 stk.
100 m218 stk.35 stk.53 stk.87 stk.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 347,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8,5w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Diameter120 mm.
Iframe