V-Tac 3D Glas Pendel lampe
Ø20 cm, E27

VT-7206
Ny

Billigst på PriceRunner
Super smart og moderne kugleformet pendel lampe lavet af 3D glas. 

Lampen er utrolig smuk at have hængende i hjemmet, men passer også til offentlige steder som restauranter, cafeér osv. 

Lampen er nem at installere.
E27 fatning. Max 60W pære (pære medfølger ikke, kan tilkøbes)

Dimensioner: 20x10x102 cm.


V-Tac 3D Glas Pendel Lampe, Ø20 cm, E27

Denne V-Tac 3D Glas Pendel Lampe er en moderne og stilfuld løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med dens elegante design og højkvalitets materialer vil den tilføje et sofistikeret touch til ethvert rum.

Med dens Ø20 cm glaskuppel og E27 stor fatning er denne lampe perfekt til brug med en bred vifte af lyskilder. Dog skal det bemærkes, at lyskilden ikke er inkluderet i købet.

Med en maksimal watt på 60W kan denne lampe tilbyde nok lys til at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller spisestuen, vil V-Tac 3D Glas Pendel Lampe give en blød og behagelig belysning.

Produktet er også leveret med en imponerende 5 års producentgaranti, hvilket viser V-Tacs tillid til deres eget produkt. Dette bidrager til at give dig ro i sindet og sikkerhed for at få valuta for pengene.

Vedrørende dimensioner måler V-Tac 3D Glas Pendel Lampe 100 x 200 x 1020 mm. Disse mål gør den egnet til de fleste rum og hængende installationer.

Det er dog værd at bemærke, at denne lampe kun har en IP20 kapsling. Det betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og skal derfor kun anvendes indendørs. Hvis du har brug for en lampe til udendørs brug eller i fugtige områder som badeværelser, er denne lampe ikke egnet.

Samlet set er V-Tac 3D Glas Pendel Lampe en smuk og moderne løsning til belysning af dit rum. Med dens elegante design, højkvalitets materialer og 5 års producentgaranti er den et pålideligt valg, der vil tilføje stil og lys til dit hjem eller kontor.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 425,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
Spændingsinterval220-240
Dimensioner
FatningE27
Højde200 mm.
Bredde100 mm.
Dybde1020 mm.
MaterialeGlas
Iframe