V-Tac 3D Glas Pendel lampe
Ø25 cm, E27

VT-7256
Ny

Billigst på PriceRunner
Super smart og moderne kugleformet pendel lampe lavet af 3D glas. 

Lampen er utrolig smuk at have hængende i hjemmet, men passer også til offentlige steder som restauranter, cafeér osv. 

Lampen er nem at installere.
E27 fatning. Max 60W pære (pære medfølger ikke, kan tilkøbes)

Dimensioner: 25x10x102 cm.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 3D Glas Pendel lampe er en elegant og stilfuld belysningsløsning til dit hjem. Lampen har en diameter på 25 cm og er udstyret med en E27 stor fatning, der kan rumme en lyskilde med en maksimal effekt på 60W (lysken ikke inkluderet). Med denne lampe kan du skabe et behageligt og hyggeligt lys i ethvert rum.

Produktegenskaber:

  • Mål: 100 x 250 x 1020 mm
  • Max. 60W med E27 stor fatning
  • 5 års producentgaranti
  • IP20-klassificering - ikke modstandsdygtig over for vand

Med en dimension på 100 x 250 x 1020 mm passer denne pendel lampe perfekt ind i ethvert rum og kan nemt monteres i loftet. Det slanke og moderne design giver lampen et stilfuldt udseende, der komplementerer enhver indretning.

Lampen er udstyret med en E27 stor fatning, som giver dig mulighed for at vælge forskellige typer lyskilder efter dine præferencer og behov. Vær opmærksom på, at lyskilden ikke er inkluderet i pakken.

Du kan være sikker på produktets kvalitet, da producenten tilbyder en 5 års producentgaranti. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at lampen vil give dig mange års pålidelig belysning.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den placeres indendørs og ikke udsættes for fugtige omgivelser.

Samlet set er denne V-Tac 3D Glas Pendel lampe en stilfuld og modern belysningsløsning til dit hjem. Med dens justerbare højde og elegante design vil den helt sikkert tilføje en særlig touch til ethvert rum.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 387,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
Spændingsinterval220-240
Dimensioner
FatningE27
Højde250 mm.
Bredde100 mm.
Dybde1020 mm.
MaterialeGlas
Iframe