V-Tac 10W LED projektør med sensor
Samsung LED chip

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Projektøren kan med fordel bruges, når for eksempel haven eller indkørslen skal lyses op.

Indbygget PIR sensor.


V-Tac 10W LED Projektør med Sensor

Opnå effektiv og jævn belysning med denne LED projektør, som er ideel til både udendørs og indendørs brug. Udstyret med en Samsung LED chip og en 5 års producentgaranti, sikrer denne projektør langvarig høj kvalitet og pålidelig ydelse.

Fremragende Lysstyrke og Kvalitet

Med en effekt på 10W kan denne projektør nemt tilsluttes en 230V forsyning. Dens lysstyrke på 735 lumens og en bred lys-spredning på 100 grader garanterer en effektiv og jævn fordeling af lyset i dit udvalgte område.

Produktet leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at lysstyrken præsenterer farver naturligt og realistisk. Dette er særligt fordelagtigt i miljøer, hvor præcis farvegengivelse er essentielt.

Lyskulør Valgmuligheder

  • Varm hvid (3000K): Ideel til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Dette lys er perfekt til hjemmebrug, hvor en behagelig stemning er vigtig.
  • Neutral hvid (4000K): Perfekt til professionelle miljøer, hvor effektiv belysning er påkrævet. Denne lyskulør sikrer, at objekter fremstår uden blå eller gule farveoverførsler, hvilket giver et klart og naturligt lys.

Robust og Velegnet til Udendørs Brug

Projektøren måler 113 x 133 x 60 mm og er designet til at modstå elementerne med sin IP65-klassifikation. Dette betyder, at den kan klare vandstænk og regn, hvilket gør den yderst velegnet til udendørs installationer.

Med en integreret lyskilde er denne projektør en komplet løsning, der kræver minimal opsætning. Den automatiske sensor sørger for, at lyset tændes, når det er nødvendigt, hvilket gør den til en energi- og omkostningseffektiv lyskilde.

Opsummering

V-Tac 10W LED projektør med sensor er en alsidig lyskilde, der opfylder kravene til både kvalitet og funktionalitet. Uanset om du har brug for et varmt eller neutralt lys, vil denne robust byggede projektør imødekomme dine behov med sin pålidelige ydeevne og fremragende lysgengivelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 176,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort
Forventes på lager igen: 07/11/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke735 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde133 mm.
Bredde113 mm.
Dybde60 mm.
MaterialeAluminium