Spectrum 24W LED loftslampe
29 x 29cm, Højde: 3,8cm, hvid kant, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.


Produktinformation

Denne Spectrum 24W LED loftslampe er designet til at give dig en effektiv og jævn belysning i dit hjem eller på dit arbejde. Lampen har en størrelse på 29 x 29 cm og en højde på 3,8 cm, hvilket gør den velegnet til forskellige rum og områder.

Med en effekt på 24W er denne loftslampe energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og bekvem.

Lyskvalitet og kulør

Denne lampe har en imponerende lysstyrke på 2650 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader. Denne kombination sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet, målt ved en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette er tilstrækkeligt til at opfylde behovene hos de fleste brugere.

Denne loftslampe fås i neutral hvid (4000K). En neutral kulør er ideel til arbejdsmiljøer, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket giver et klart og effektivt belysning. Belyste emner fremstår helt naturlige under denne belysning, hvilket er ideelt til at arbejde eller udføre nøjagtige opgaver.

Dimensioner og beskyttelsesniveau

Loftlampen har dimensionerne 290 x 290 x 38 mm, hvilket betyder, at den passer godt ind i mange rum og kan monteres nemt og hurtigt. Den har et beskyttelsesniveau på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den placeres i tørre områder som kontorer, stuer eller soveværelser.

Denne lampe leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat pære. Alt hvad du behøver for at installere og bruge lampen er inkluderet i pakken.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Videopræsentation:

Flere detaljer

DKK 167,00

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug24w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:85-265V,50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde290 mm.
Bredde290 mm.
Dybde38 mm.
MaterialeAluminium
Iframe