Spectrum 2W LED solcelle projektør
Indbygget batteri, med sensor, udendørs

sp.SLI050001
Ny

Billigst på PriceRunner

Solcelle projektør med indbygget batteri.

Flot design i alminuim, som gør den robust.

Projektøren kan med fordel bruges, når for eksempel haven eller indkørslen skal lyses op.

Indbygget PIR bevægelsessensor.


OBS: I vinterhalvåret er der ikke altid nok dagslys til opladning.



Data om produktet

Produktet, Spectrum 2W LED solcelle projektør, er en ideel løsning til udendørs belysning, der kræver minimal vedligeholdelse og er miljøvenlig. Denne projektør er udstyret med en indbygget solcelle, der oplader det medfølgende batteri i løbet af dagen og forsyner lampen med strøm om natten.

Effekt og lysstyrke

Med en effekt på 2W er denne solcelle projektør perfekt til mindre områder, der kræver et moderat lysniveau. Den har en lysstyrke på 200 lumens, hvilket betyder, at den udsender en imponerende mængde lys i forhold til sin størrelse. Projektøren har også en bred spredning på 110 grader, hvilket sørger for, at lyset fordeler sig jævnt og dækker et større område.

Lyskvalitet og farver

Spectrum 2W LED solcelle projektøren sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at den gengiver farverne flot og ægte. Denne høje lyskvalitet sikrer, at alle farver vises naturligt og levende, hvilket gør den ideel til forskellige anvendelsesområder. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov og kan skabe en behagelig atmosfære i haven, indkørslen eller andre udendørs områder om aftenen.

Dimensioner og holdbarhed

Med sine dimensioner på 145 x 30 x 175 mm er denne solcelle projektør kompakt og nem at installere. Den er specielt designet til udendørs brug og har en IP65-klassifikation. Det betyder, at den er vandafvisende og kan modstå vandstænk og regn. Projektøren er holdbar og kan modstå forskellige vejrforhold, hvilket gør den velegnet til brug året rundt.

Integreret lyskilde

Spectrum 2W LED solcelle projektøren kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe og udskifte pærer separat. Denne funktion gør projektøren nem at bruge og reducerer omkostningerne i det lange løb.Vælg Spectrum 2W LED solcelle projektøren til at oplyse dit udendørsområde på en energieffektiv og miljøvenlig måde. Med dens imponerende lysstyrke, bred spredning og høje lyskvalitet vil den skabe en behagelig atmosfære og sikre, at alle farver vises i deres ægte skønhed.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 151,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde145 mm.
Dybde175 mm.
MaterialeGlas+PC
Iframe