16W/m RGB+CCT COB-LED strip
5m, IP20, RA90, 24V, COB LED

IP20.COB-840.RGB+CCT.24V
Ny

Billigst på PriceRunner

RGB+CCT COB LED strip 24V.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.

Kan klippes for hver ca. 4 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.Data om produktet:

16W/m RGB+CCT COB-LED strip, 5m, IP20, RA90, 24V, COB LED

Denne 16W/meter LED Strip er et fantastisk valg, når du ønsker en imponerende lysoplevelse. Den tilsluttes nemt til en 24V strømforsyning og leveres i en længde på 5 meter. Med en lysstyrke på 850 lumens pr. meter og en spredning på 120 grader, er der garanti for en jævn fordeling af lys i hele rummet.

En af de mest imponerende funktioner ved denne LED strip er dens ekstraordinære lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 90-95, hvilket betyder, at den leverer levende og naturligt lys. Dette sikrer en flot og sprudlende visning af alle farver. Uanset om du bruger denne LED strip til de mest krævende situationer eller blot ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem eller på din arbejdsplads, vil du ikke blive skuffet over lyskvaliteten.

Det er også værd at fremhæve, at denne LED strip kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den rette stemning i ethvert rum.

Når det kommer til holdbarhed og levetid, er denne LED strip også imponerende. Den er fremstillet med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Under hele denne periode vil der kun være et minimalt fald i lysstyrken. Denne imponerende levetid skyldes også brugen af en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling. Alt dette bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Denne LED strip har dimensioner på 12 mm, hvilket gør den nem at installere og passe ind i ethvert rum. Det er dog værd at bemærke, at den har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.


Husk at tilkøbe:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 vådrum
- LEDlife rWave RGB+CCT controller - 12V (180W), 24V (360W)

Flere detaljer

DKK 693,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB + 2700-6800
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug16w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde12 mm.
Iframe