Spectrum SHIFT Grid 17W
Hvid, RA90, 30 cm, UGR19

sp.WLD+40041
Ny

Billigst på PriceRunner

Spectrum SHIFT Grid 17W er den perfekte løsning, når du skal have en effektiv og stilfuld belysning i dit hjem eller kontor. Med sit nordiske design passer den perfekt ind i enhver indretning.

  • Med sin grid belysning og en strålevinkel på 35 grader giver den en præcis og fokuseret belysning.
  • Den kan let monteres i SHIFT systemet og klikkes nemt fast i skinnen, hvilket gør det nemt at justere belysningen efter behov.
  • Med en høj farvegengivelseskvalitet (RA90) sikrer den, at farverne fremstår naturlige og levende.
  • Den har en lav blænding (UGR19), hvilket betyder, at den ikke generer øjnene og skaber en behagelig arbejds- eller opholdsmiljø.
  • Med sin lette og fleksible konstruktion er den nem at flytte og kan bruges i forskellige rum eller områder efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 17W får du en belysning, der kombinerer funktionalitet, æstetik og brugervenlighed på bedste vis.



Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Effektiv og kraftfuld belysning med Spectrum SHIFT lysskinne

Denne Spectrum SHIFT lysskinne er et innovativt og funktionelt belysningsprodukt, der kan løfte ethvert rum til et helt nyt niveau. Med en effekt på 17W og en tilslutning til 48V forsyning, er denne lysskinne både energieffektiv og nem at installere.

Med en imponerende lysstyrke på 1700 lumens og et fokuseret lys på 35 grader, kan du nyde et kontrolleret og præcist lys, der giver en behagelig atmosfære og sikrer optimal belysning i ethvert rum. Det fokuserede lys sikrer også, at lyset ikke spredes unødvendigt og dermed ikke blænder eller forstyrrer omgivelserne.

Det, der virkelig adskiller Spectrum SHIFT lysskinnen fra andre belysningsprodukter, er dens ekstra høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 90-95 kan du være sikker på at opleve et levende og naturligt lys, der nøjagtigt og flot viser alle farver. Denne høje lyskvalitet er ideel til selv de mest krævende situationer, hvor præcision og kvalitet er vigtige faktorer.

Lysskinnen er også designet til at have en lang levetid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan du forvente op til 50.000 timers drift uden at opleve væsentlig forringelse i lysstyrken. Dette skyldes også den professionelle og driftssikre driver samt den effektive køling, der sikrer, at produktet kan fungere problemfrit i mange år fremover.

Med dimensionerne 23 x 303 x 42 mm passer denne lysskinne perfekt ind i enhver indretning. Det minimalistiske design gør den nem at integrere i ethvert rum uden at dominere eller skabe visuel forstyrrelse.

Det er også vigtigt at bemærke, at denne lysskinne har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er den velegnet til indendørs brug.

Med en integreret lyskilde er denne lysskinne klar til brug og kræver ingen yderligere montering eller installation af pærer. Du kan nemt og hurtigt få glæde af det kraftfulde og præcise lys, som Spectrum SHIFT lysskinnen leverer.

Flere detaljer

DKK 328,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning35 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug17w
Spænding48V
Dimensioner
Højde303 mm.
Bredde23 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeAl+PC
Iframe