Shift Beam Skinne Lys Ø28x400x75mm 12W
150° Sort CCT/Dæmp

Ny

Billigst på PriceRunner


Shift Beam Skinne Lys

Shift Beam Skinne Lys Ø28x400x75mm 12W, 150° Sort CCT/Dæmp

Effektiv belysning med Shift Beam Skinne Lys

Hold kontoret, stuen eller køkkenet oplyst med den effektive Shift Beam Skinne Lys. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 48V forsyning, kan dette lyskilde levere en lysstyrke på imponerende 950 lumens med en spredning på hele 150 grader. Den brede spredning sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber en behagelig belysning i rummet.

Professionel lyskvalitet

Dette Shift Beam Skinne lys sikrer en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket resulterer i et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og sprudlende måde. Lyskvaliteten er så høj, at den selv kan opfylde kravene i de mest krævende situationer.

Dæmpbar og Smart Home kompatibel

Skab den perfekte stemning i rummet ved at dæmpe Shift Beam Skinne lyset via Smart Home styring. Dog er det vigtigt at bemærke, at dette lys ikke kan dæmpes via vægdæmpere. Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og holdbart.

Lang levetid og energieffektivitet

Ved brug af LED af højeste kvalitet kan Shift Beam Skinne Lys forventes at have en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle driver og effektive køling bidrager yderligere til produktets lange levetid og energieffektivitet.

Dimensioner og specifikationer

Med dimensionerne 400 x 28 x 75 mm og en IP20 rating er dette lys ikke modstandsdygtig over for vand, men det er ideelt til indendørs brug. Shift Beam Skinne lyset kommer med en integreret lyskilde for nem installation og vedligeholdelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 467,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke950 lumens
Spredning150 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde28 mm.
Bredde400 mm.
Dybde75 mm.