SYSTEM SHIFT Smart-Grid M Skinne Lys 303mm 17W 35° Sort CCT/Dæmp

Ny

Billigst på PriceRunner


Elegant og effektiv belysning til dit hjem eller kontor

Dette SYSTEM SHIFT Smart-Grid M Skinne Lys er en smart og stilfuld løsning til belysning af rum i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 17W og mulighed for tilslutning til en 48V forsyning, er dette lys ideelt til dig, der ønsker en energibesparende og miljøvenlig belysningsløsning.

Fokuseret og kontrolleret lys

Med en lysstyrke på 850 lumens og en fokuseret lysstråle på 40 grader, sikres et kontrolleret og behageligt lys i rummet. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer, at farver vises levende og naturlige. Dette gør lyset velegnet selv til krævende situationer, hvor lyskvaliteten skal være i top.

Praktisk dæmpningsmulighed via Smart Home

Dette skinne lys er dæmpbart via Smart Home, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og stemning. Vær opmærksom på, at lysstyrken ikke kan reguleres via en vægdæmper, men kræver en kompatibel smart home styring.

Længere levetid og pålidelighed

Ved at anvende LED af høj kvalitet sikres en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, kan du forvente en lang levetid for dette produkt. Der medfølger desuden 5 års producentgaranti, som sikrer dig mod eventuelle fabrikationsfejl.

Kompakt design og nem installation

Med dimensioner på 330 x 23 x 42 mm passer dette skinne lys perfekt ind i de fleste rum. Produktet er IP20 certificeret, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bør anvendes indendørs. Derudover er lyskilden integreret i lampen, hvilket gør installationen nem og enkel.

Dette SYSTEM SHIFT Smart-Grid M Skinne Lys er den ideelle løsning til dig, der ønsker en kombination af effektiv belysning, høj lyskvalitet og smarte funktioner. Perfekt til både private hjem og professionelle kontorer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 607,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 17-19 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke850 lumens
Spredning40 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug17w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde330 mm.
Dybde42 mm.