V-Tac 2.5W Solcelle væglampe LED
Sensor, justerbar spredning, IP54

Ny

Billigst på PriceRunner

Væglampen er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med dens IP54 beskyttelse er den modstandsdygtig overfor støv og vand, hvilket gør den ideel til brug i alle vejrforhold. Den solcelledrevne lampe har en imponerende levetid på 6-8 timer, når den er fuldt opladet. Det unikke ved denne lampe er dens justerbare spredning, så du kan tilpasse lysstrålen efter behov.

  • IP54 beskyttelse - modstandsdygtig overfor støv og vand
  • Oplyser i op til 6-8 timer på en 8-10 timers opladning
  • Justerbar spredning på 90-110 grader.


V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe

V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe

Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe er en praktisk og energibesparende løsning til udendørs belysning. Væglampen er udstyret med en solcelle, der oplades i løbet af dagen og giver dig lys om natten uden behov for ekstern strømkilde. Med sin integrerede lyskilde og justerbare spredning er denne væglampe nem at installere og bruge.

Produktspecifikationer:

  • Lysstyrke: 100 lumens
  • Kulør på lyset: Varm hvid (3000K)
  • Dimensioner: 181 x 66 x 91 mm
  • IP-klassificering: IP54
  • Garanti: 3 års producentgaranti

Kulør på lyset:

Varm hvid er en behagelig og afstressende kulør, der skaber en hyggelig atmosfære. Med dette lys kan du nyde en varm belysning, der bidrager til en hyggelig stemning og hjælper med at skabe en afslappende atmosfære i dit udendørs rum.

IP54-klassificering:

Denne væglampe har en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod indtrængning af støv og vandstænk fra alle retninger. Dette gør den ideel til udendørs brug og sikrer, at lampen tåler fugtig luft og lette regnbyger uden at blive beskadiget.

Dimensioner:

Med dimensionerne 181 x 66 x 91 mm er denne væglampe kompakt og passer godt til de fleste vægoverflader. Den vejrbestandige konstruktion sikrer, at lampen er holdbar og kan modstå forskellige vejrforhold uden at miste ydeevne eller æstetisk appel.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 424,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke100 lumens
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde66 mm.
Bredde181 mm.
Dybde91 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe