V-Tac 2.5W Solcelle væglampe LED
Sort, sensor, IP54

Ny

Billigst på PriceRunner

Væglampen er en stilfuld og praktisk løsning til at belyse din udendørsområde. Med dens sorte design og sensorfunktion, kan den automatisk tænde og slukke afhængigt af bevægelse i op til 4 meters radius.

  • IP65-klassificering sikrer, at lampen er beskyttet mod støv og vand, hvilket gør den ideel til udendørs brug.
  • Med en opladningstid på 8-10 timer kan lampen oplyse i 6-8 timer, hvilket giver dig langvarig belysning uden behov for strømforsyning.
  • Med dens smarte sensor kan den registrere bevægelse og tænde automatisk, hvilket gør den både praktisk og energibesparende.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe er en smart og energieffektiv løsning til din udendørs belysning. Lampen er designet i et stilfuldt sort design og har en indbygget sensor samt et IP54-klassificeret kabinet, der beskytter den mod fugt og vandstænk. Med en effekt på 1,8W og en lysstyrke på 150 lumens er denne væglampe ideel til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære i din have eller på din terrasse.

Kulør på lyset

Denne V-Tac væglampe leveres med varm hvidt lys med en farvetemperatur på 3000K. Varm kulør giver et behageligt og afslappende lys, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Uanset om du bruger lampen til at skabe belysning omkring din terrasse eller langs en sti, vil det varme lys bidrage til en behagelig atmosfære og øget komfort.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

Denne V-Tac væglampe har en kompakt størrelse med dimensioner på 185 x 260 x 120 mm. Dette gør det nemt at montere lampen på væggen og integrere den i din eksisterende udendørsindretning. Lampen har en IP54 klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på forsiden. Dette gør den velegnet til udendørs brug og sikrer, at den kan modstå de elementer, den udsættes for i det danske vejr.

Integreret lyskilde og solcelle

Denne V-Tac væglampe leveres med en integreret LED-lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra lyskilder. Lampen leveres også med en solcelle, der giver mulighed for at genoplade batteriet i løbet af dagen og bruge lampen uden behov for elektricitet. Dette gør lampen både miljøvenlig og omkostningseffektiv.

Skab en hyggelig og afslappende atmosfære i din have eller på din terrasse med denne V-Tac 2.5W LED Solcelle væglampe. Med dens stilfulde design, varme hvide lyskulør og praktiske funktioner er denne lampe den perfekte tilføjelse til dit udendørsområde.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 542,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke150 lumens
Effekt og spænding
Forbrug1,8w
Dimensioner
Højde260 mm.
Bredde185 mm.
Dybde120 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe