Spectrum Madara skinnespot
Hvid, AR111 GU10 3-faset skinne, IP20, uden lyskilde

sp.SLIP003037
Ny

Billigst på PriceRunner
Den ultimative belysningsløsning til at imødekomme selv de mest skiftende arrangementers behov. Dette armatur er skabt til alsidighed og brugervenlighed, så du kan tilpasse lyset præcist efter dine krav og ønskede lyseffekter. Med mulighed for at bruge AR111 lyskilder med en GU10 base, kan du nemt skifte mellem forskellige lyskilde modeller, hvilket giver dig total kontrol over belysningen. Det fungerer også problemfrit med Spectrum SMART, hvilket betyder, at du kan automatisere og tilpasse din belysning efter behov.

Den smarte designløsning bag dette armatur sikrer optimal ventilation og køling af LED-lyskilder op til 25W samt halogenkilder op til 50W. Dette garanterer, at dine lyskilder forbliver kølige og præsterer optimalt, uanset belastningen. Samtidig giver den solide konstruktion holdbarhed og pålidelighed, hvilket betyder, at dette armatur vil tjene dig i lang tid fremover.

Skab den perfekte atmosfære og belysning for ethvert arrangement. Med sin alsidighed, ydeevne og holdbarhed, er dette produkt den ideelle løsning til både private og kommercielle belysningsbehov. Gør dig klar til at lyse op i ethvert rum på en stilfuld og pålidelig måde.


Tilsluttes til 230V forsyning
Dimensioner: 160 x 120 mm.
IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 160,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Bredde160 mm.
Dybde120 mm.
MaterialeAluminium
Iframe