OREA 6LED 6x1W 350mA 230V
Kold hvid, Smykker

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

OREA 6LED 6x1W 350mA 230V, Kold hvid, Smykker er en smuk og elegant LED lampe, der vil give et flot og klart lys til dit rum. Med en effekt på 6W og tilslutning til en 230V forsyning, er denne lampe både energieffektiv og nem at installere.

Lampen har en lysstyrke på 400 lumens, hvilket sikrer, at rummet bliver oplyst på en behagelig og funktionel måde. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, vil dette lys vise alle farver på en flot og ægte måde. Dette er ideelt til smykkeforretninger eller andre steder, hvor farvernes præcision er vigtig.

Kold hvid lyset giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Med sine dimensioner på 372 mm passer denne lampe perfekt til mange forskellige rum og indretninger.

Det er vigtigt at bemærke, at lampen har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Derfor anbefales det at placere den et sted, hvor den ikke udsættes for direkte kontakt med væsker.

OREA 6LED er en pålidelig og stilfuld lyskilde, der vil skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum. Uanset om det er til hjemmet eller til erhvervsbrug, vil denne lampe opfylde dine behov for kvalitetsbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 1.501,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke400 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde372 mm.
MaterialeAluminium
Iframe