Ovnpære E14 25W
230-240V, 300°C, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Ovnpære E14 25W er en pålidelig og holdbar løsning til at oplyse din ovn eller andre små rum. Med en effekt på 25W og en E14 lille fatning er denne pære nem at installere og bruge. Den tilsluttes til en standard 230-240V forsyning, og har en maksimal arbejdstemperatur på 300°C.

Denne Ovnpære fra Spectrum er specielt designet til at levere et lys af høj kvalitet. Med en lysstyrke på 100 lumens og en RA værdi på 90-95 kan du være sikker på at få et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Lyskvaliteten er så god, at den selv er egnet til de mest krævende situationer.

Denne Ovnpære er også dæmpbar, hvilket giver dig fleksibiliteten til at justere lysstyrken efter behov.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem forskellige kulører for lyset, herunder ekstra varm hvid. Denne kulør giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, med et udtryk der minder om de traditionelle glødetrådspærer, hvilket skaber en hyggelig atmosfære.

Dimensioner:

Denne Ovnpære har dimensionerne 48 x 22 mm, hvilket gør den velegnet til ovne og andre små rum, hvor pladsen kan være begrænset.

Samlet set er denne Ovnpære E14 25W fra Spectrum en pålidelig og energieffektiv løsning til at oplyse dit hjem med høj kvalitetslys. Med dens holdbarhed, lysstyrke og justerbare lysstyrke er den et godt valg til både almindelige og krævende belysningsopgaver.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

  • Ekstra varm
  • Dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug25w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde48 mm.
Dybde22 mm.
Iframe