Algine 2i1 Overflade-Nedsænket Downlight 6W
560lm, Neutral Hvid, 230V, IP20, Rund

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld belysning med Algine 2i1 Overflade-Nedsænket Downlight

Dette innovative downlight fra Algine kombinerer funktionalitet og æstetik på en elegant måde. Med en effekt på 6W er den energieffektiv og miljøvenlig, samtidig med at den leverer en imponerende lysstyrke på 560 lumens. Den Neutral Hvide kulør hjælper med at skabe det perfekte arbejdsmiljø uden generende blå eller gule toner i lyset.

Det runde design og dimensionerne på 115 x 35 mm gør dette downlight ideelt til indbygning i loftet, og med en hulstørrelse på 95 mm er installationen enkel og problemfri. Den IP20 klassificering gør den velegnet til indendørs brug, men den er ikke modstandsdygtig over for vand, så den skal ikke installeres i vådrum.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lyset fremstår naturligt og ægte, hvilket gør det ideelt til at vise farver på en præcis og smuk måde. Med en lysvinkel på 110 grader opnås en jævn fordeling af lyset, der bidrager til en behagelig atmosfære i rummet.

Med en integreret lyskilde er Algine 2i1 Overflade-Nedsænket Downlight både praktisk og stilfuld. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til enkel installation i en række forskellige rum og miljøer.

Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i en kommerciel indstilling, leverer Algine 2i1 Overflade-Nedsænket Downlight den perfekte kombination af funktionalitet, design og belysningsegenskaber, der opfylder langt de flestes behov og krav.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 40,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke550 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde115 mm.
Dybde35 mm.
Hulstørrelse95 mm.
Iframe