Algine Panel 30W
Kold Hvid, 230V, 120°, IP20, 300x1200x32, Hvid

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og energibesparende LED panel til din belysning

Dette Algine Panel 30W er det perfekte valg til dig, der ønsker en effektiv og energibesparende belysningsløsning. Med en effekt på 30W, kan du nyde godt af et lysudbytte på hele 3600 lumens - nok til at oplyse selv de større rum.

Lys af høj kvalitet og lang levetid

Med en lysstyrke på 120 grader sikrer dette LED panel en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber en behagelig belysning i rummet. Desuden har panelet en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig farvegengivelse og visning af alle farver med stor præcision.

Den lang levetid på op til 50.000 timer sikres ved brug af LED af højeste kvalitet, en stabil driver og god køling. Dette gør panelet ideelt til brug i både private hjem og kommercielle bygninger, hvor pålidelig belysning er afgørende.

Specifikationer og anvendelse

Med dimensionerne 300x1200x32 mm passer dette panel perfekt til standard loftinstallationer. Den hvide farve og slanke design giver et moderne og stilrent udtryk, der passer ind i enhver indretning.

Det anbefales at bruge dette LED panel i et tørt miljø, da det har en IP20 vandtæthedsklasse. Derfor er det velegnet til kontorer, stuer, køkkener og lignende indendørs rum, hvor der ikke er direkte kontakt med vand.

Vælg kold hvid til specielle behov

Den kolde hvide farvetemperatur giver et skarpt og klart lys med et blåligt skær. Denne farvetemperatur bruges ofte i specialiserede miljøer som malerkabiner, akvarier og til dekoration, hvor behovet for korrekt farvegengivelse er afgørende.

Med en 5 års producentgaranti kan du trygt investere i dette Algine Panel 30W og være sikker på at nyde godt af dets kvalitet og pålidelighed i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 269,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke3600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde32 mm.
Bredde1195 mm.
Dybde295 mm.
MaterialeALUMINIUM, PS
Iframe