SKIFT Basic 10W
Globe Ring Lampe 90mm 3000K Sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld belysning med SKIFT Basic 10W, Globe Ring Lampe 90mm 3000K Sort

SKIFT Basic 10W Globe Ring Lampe er en elegant og praktisk løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 10W og tilslutning til en 48V forsyning, giver denne lampe dig et behageligt og klart lys til dine daglige behov.

Med en lysstyrke på 300 lumens og en spredningsvinkel på 60 grader, sikrer denne lampe, at lyset når ud i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises flot og ægte, hvilket gør det ideelt til både arbejds- og hyggeområder.

Lampen er tilgængelig i en varm hvid farve, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør hjælper med at skabe en hyggelig stemning, der inviterer til afslapning og samvær.

Med dimensioner på 150 x 90 mm passer denne Globe Ring Lampe perfekt ind i de fleste rum. Dog skal det nævnes, at lampen har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor skal anvendes indendørs.

Den integrerede lyskilde gør det nemt at installere lampen uden besvær. Bare tilslut den til den korrekte strømkilde, og nyd det klare og behagelige lys.

SKIFT Basic 10W Globe Ring Lampe kombinerer effektivitet, stil og funktionalitet i én belysningsløsning. Med dens høje lyskvalitet og behagelige kulør er denne lampe et ideelt valg til at opgradere dit rum med både praktisk og æstetisk belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 304,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde150 mm.
Dybde90 mm.
Iframe