Lunarix 2 væglampe 4W
CCT 230V IP54 RA90 110x110x40mm hvid op/ned lys

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og kvalitetsrig væglampe

Lunarix 2 væglampe er en stilfuld og funktionel lampe, der vil tilføre ethvert rum en behagelig belysning. Med en effekt på 4W er denne væglampe både energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til både private hjem og kommercielle bygninger.

Fokuseret lys med høj kvalitet

Med en lysstyrke på 300 lumens og et fokuseret lys på 45 grader, sikrer Lunarix 2 væglampen et kontrolleret lys, der lyser opad og nedad. Dette skaber en behagelig atmosfære og giver rummet et moderne og stilfuldt udtryk. Med en RA-værdi på 90-95 er lyskvaliteten ekstra høj, hvilket betyder, at farver vises levende og naturligt.

Tåler fugt og vandstænk

Med dimensionerne 110 x 40 x 100 mm passer Lunarix 2 væglampen perfekt til de fleste indretningsstile. Desuden er den IP54-certificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør lampen velegnet til både indendørs og udendørs brug, og sikrer dens holdbarhed og lang levetid.

Integration af lyskilde

Lunarix 2 væglampen kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Dermed behøver du ikke bekymre dig om at finde den rette lyskilde, da den allerede er inkluderet i lampen.

Samlet set er Lunarix 2 væglampen en fantastisk tilføjelse til enhver indretning, der kræver et smukt og effektivt lyskilde. Med dens moderne design, høje kvalitet og praktiske egenskaber, vil denne væglampe opfylde alle dine belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 119,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde40 mm.
Bredde110 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium