Algine 12W IP20 Varm Hvid Loft

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og alsidig loftlampe til ethvert rum

Algine 12W IP20 Varm Hvid Loft er en stilfuld og effektiv loftlampe, der passer perfekt til ethvert rum i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 24V forsyning, leverer denne loftlampe en imponerende lysstyrke på 800 lumens og en høj spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig belysning, uanset rummets størrelse.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære i rummet. Desuden kan denne loftlampe dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og stemning.

Vælg den rette kulør til dit rum

Der er mulighed for at vælge imellem to forskellige kulører for lyset. Varm hvid (3000K) skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. På den anden side giver Kold hvid (6000K) et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, som er ideelt til steder som malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationer.

Robust design og praktiske dimensioner

Med dimensioner på 180 x 26 x 180 mm passer Algine loftlampen perfekt til de fleste loftkonstruktioner. Lampen er klassificeret med en IP20-certificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at placere lampen i tørre omgivelser for optimal holdbarhed og ydeevne.

Det stilrene design, kombineret med den høje lyskvalitet og valgmuligheden mellem to kulører, gør denne loftlampe til et ideelt valg for enhver, der ønsker at skabe en behagelig og stilfuld belysning i deres rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 483,00

- +

  • Varm
  • Kold
Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde26 mm.
Bredde180 mm.
Dybde180 mm.
MaterialeALUMINIUM, PLASTIC
Iframe