Algine 12W
CCT+Dim, Wi-Fi, Spectrum Smart, Firkant, Nedsænket

sp.SLI038019CCT
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og funktionel nedsænket LED lysarmatur

Algine 12W er et smart og stilfuldt LED lysarmatur, der er ideelt til både privat og kommerciel brug. Med en effekt på 12W og mulighed for tilslutning til en 230V strømkilde, leverer denne lyskilde en imponerende lysstyrke på 1150 lumens. Den brede spredningsvinkel på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset over et større område.

Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, tilbyder Algine 12W et naturligt og ægte lys, der gengiver alle farver på en smuk måde. Dette gør den ideel til rum, hvor farvernes præsentation er vigtig. Dimensionerne på 162 x 35 x 162 mm gør den velegnet til indbygning i loftet, og hullet skal have en størrelse på 155 mm.

Algine 12W har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Dette gør den velegnet til tørre omgivelser som f.eks. opholdsrum, kontorer eller butikker. Med en integreret lyskilde er installationen af dette lysarmatur enkel og nem.

Med mulighed for CCT+Dim og Wi-Fi funktioner, kan du justere lysstyrke og farvetemperatur efter behov og skabe den perfekte belysningsscene til enhver lejlighed. Det smart integrerede design gør det muligt at kontrollere lyset via en app på din smartphone eller tablet, så du kan skabe det rette lysmiljø med et enkelt tryk på skærmen.

Samlet set er Algine 12W et stilfuldt, effektivt og alsidigt lysarmatur, der er perfekt til at skabe den rette atmosfære og belysning i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 115,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, Smart Home - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1150 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde162 mm.
Dybde162 mm.
Hulstørrelse155 mm.
MaterialePLASTIC, STEEL
Iframe