Algine Eco LED 12W Rund 230V IP20 Kold Hvid, Loftpanel Hvid Ramme

Ny

Billigst på PriceRunner


Algine Eco LED 12W Rund Loftpanel Hvid Ramme

Farve: Kold hvid (6000K)

Beskrivelse: Algine Eco LED loftpanelet er en energieffektiv og stilfuld lyskilde, der er perfekt til at lyse op i ethvert rum i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 12W og en lysfarve på 6000K (kold hvid), vil dette loftpanel skabe en lys og indbydende atmosfære.

Anvendelse: Kold hvid belysning giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farve temperatur bruges typisk sjældent i Skandinavien, men er populær i steder som malerkabiner, akvarier og til specielle dekorationer. Med dette loftpanel kan du skabe den perfekte belysning til dine behov.

Design: Loftpanelet har en elegant hvid ramme, der passer ind i enhver moderne indretning. Den runde form tilføjer et minimalistisk og stilfuldt touch til rummet, samtidig med at det giver en jævn og behagelig belysning.

Installation: Dette loftpanel er let at installere og kan monteres på loftet uden besvær. Med en spænding på 230V og en IP20 beskyttelsesklasse kan du være sikker på en sikker og pålidelig belysningsløsning.

Fordele: Med Algine Eco LED loftpanelet får du en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde, der vil hjælpe dig med at spare på strømregningen. Den kraftige LED teknologi sikrer en lang levetid og minimalt vedligeholdelsesbehov.

Samlet set er Algine Eco LED 12W Rund Loftpanel det ideelle valg til dig, der ønsker en stilfuld og effektiv belysningsløsning med en kold hvid lysfarve.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 126,00

- +

  • Kold
Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
Effekt og spænding
Dimensioner
Iframe