MDR Trago Mini 5W GU10
Smart, 230V, 50°, Hvid

sp.WOJP06252
Ny

Billigst på PriceRunner


MDR Trago Mini 5W GU10, Smart, 230V, 50°, Hvid

Dette smarte GU10 LED spot fra MDR, Trago Mini, er en energieffektiv og stilfuld lyskilde, der passer perfekt til både hjemmet og kontoret. Med en effekt på 5W og tilslutning til 230V forsyning, giver dette spot dig en lysstyrke på hele 480 lumens, hvilket svarer til en konventionel 50W halogenpære, samtidig med at det sparer på energien og reducere dine el-regninger.

Den 50 graders spredning af lyset skaber en jævn og bred belysning, perfekt til at oplyse større områder i rummet. Med en høj lyskvalitet, som måles med en RA værdi på 80-85, sikrer dette spot dig et naturligt og behageligt lys, der fremhæver alle farver korrekt og ægte. Denne lyskvalitet er ideel til de fleste behov og sikrer, at dine omgivelser ser indbydende og levende ud.

Spotlightet har dimensioner på 175 x 50 x 145 mm, hvilket gør det nemt at installere i de fleste lamper eller armaturer. Vær opmærksom på, at dette produkt har en IP20 klassifikation og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at anvende det indendørs eller i tørre omgivelser.

Den hvide farve på dette spot giver et stilfuldt og minimalistisk udtryk, der passer ind i de fleste indretninger og designs. Den smarte teknologi gør det muligt at regulere lysstyrken og indstille lysfarven efter behov, hvilket giver dig fuld kontrol over belysningen i rummet.

Samlet set er MDR Trago Mini 5W GU10 et pålideligt og stilfuldt LED spot, der giver dig kvalitetsbelysning i hjemmet eller på kontoret. Med fokus på energieffektivitet, lyskvalitet og stilfuldt design, er dette spot et ideelt valg for enhver, der ønsker at opgradere deres belysning til det moderne og smukke LED lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 380,00

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, Smart Home - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke480 lumens
Spredning50 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde50 mm.
Bredde175 mm.
Dybde145 mm.
MaterialeAluminium
Iframe