Spectrum 24W LED loftslampe
Ø32cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring

Ny

Billigst på PriceRunner
Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 24W LED loftslampe er et stilfuldt og effektivt lysvalg til ethvert rum i dit hjem. Med en diameter på 32 cm og en højde på 5,2 cm passer denne loftslampe perfekt til de fleste rumstørrelser.

Effekt: Med en effekt på 24W kan denne loftslampe belyse dit rum på en energivenlig måde. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 3200 lumens og en spredningsvinkel på 115 grader sikrer denne loftslampe en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet vil blive oplyst på en behagelig måde uden nogen mørke pletter eller blændende områder.

Lyskvalitet: Denne loftslampe har en RA-værdi (farvegengivelsesindeks) på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farverne flot og ægte. Dette gør det ideelt til ethvert behov, da det vil skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Kulør på lyset:

Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære i rummet og skaber en hyggelig stemning.

Neutral hvid (4000K): Denne kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande fremstår helt naturlige.

Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blålig skær. Det er sjældent brugt i Skandinavien, men populært i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Denne Spectrum 24W LED loftslampe har dimensioner på 52 mm og har en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør det velegnet til badeværelser eller andre rum, hvor der er højere fugtighedsniveau.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 169,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke3200 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug24w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde52 mm.
MaterialePC
Iframe