Spectrum 24W LED loftslampe
Ø32cm, Højde: 5,2cm, hvid kant, inkl. sort ring

Ny

Billigst på PriceRunner
Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 24W LED loftslampe er en stilfuld og moderne lyskilde til ethvert rum i dit hjem eller arbejdsplads. Med en diameter på 32 cm og en højde på 5,2 cm har den en kompakt og elegant størrelse, der passer perfekt til de fleste rum. Den hvide kant og den medfølgende sorte ring tilføjer et stilfuldt touch til designet.

Data om produktet: Denne loftslampe har en effekt på 24W og kan tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 3200 lumens og en spredningsvinkel på 115 grader sikrer den en jævn fordeling af lys i hele rummet. Den høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85, sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør det ideelt til de fleste behov.

Kulør på lyset: Du kan vælge mellem tre forskellige kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Den neutrale kulør er ideel til effektivt arbejde, da lyset ikke har blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner ser naturlige ud. Den kolde hvide kulør giver et koldt lys med en tydelig blålig tint, og den bruges ofte til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Dimensioner: Denne loftslampe har en højde på 52 mm, hvilket gør den perfekt til montering på loftet i forskellige rum. Den har også en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den egnet til brug i badeværelset, køkkenet eller andre områder, hvor der kan være fugtighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 169,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke3200 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug24w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde52 mm.
MaterialePC
Iframe