S-D RGB LED
Båndstik, 10mm

sp.WOJ+00800
Ny

Billigst på PriceRunner


S-D RGB LED, Båndstik, 10mm

Produktbeskrivelse

Høj kvalitet LED båndstik med RGB funktion

Dette S-D RGB LED båndstik på 10mm er et fremragende valg, når det kommer til belysning af forskellige rum eller genstande. Med evnen til at skifte mellem forskellige farver, kan du skabe den perfekte stemning og atmosfære i ethvert rum.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 80-85

Denne LED båndstik har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver i deres sande form. Uanset om du bruger båndstikket til dekoration eller primær belysning, vil kvaliteten sikre, at resultatet er imponerende.

Kan tilsluttes til 12V forsyning og dæmpes

Dette LED båndstik kan tilsluttes til en standard 12V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere i eksisterende belysningssystemer. Derudover kan båndstikket også dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den rette stemning i rummet.

Med S-D RGB LED båndstikket får du et alsidigt og kvalitetsprodukt, der passer til en lang række formål. Uanset om du ønsker at lyse et specifikt område op eller skabe en stemningsfuld atmosfære, vil dette produkt opfylde dine behov på en pålidelig og effektiv måde.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 10,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding12V
Dimensioner
Iframe