SPS Strømforsyning
Intern, Sort, Spectrum

sp.WOJ+05176
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS Strømforsyning, Intern, Sort, Spectrum

SPS Strømforsyning til intern brug er designet til at forsyne LED lyskilder med strøm direkte fra en 230V stikkontakt. Denne strømforsyning er ideel til indendørs belysningsapplikationer, hvor høj lyskvalitet og pålidelig strømforsyning er afgørende.

Vigtige data:

  • Dimensioner: 32 x 100 mm
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85 for en naturlig og ægte farvegengivelse
  • IP rating: IP20 (ikke vandtæt)

Med en høj lyskvalitet sikrer SPS Strømforsyning, Intern, Sort, Spectrum en optimal belysningsoplevelse i ethvert rum. Den flotte og ægte farvegengivelse gør den velegnet til både hjemmebrug og professionelle installationsprojekter.

Den kompakte størrelse på 32 x 100 mm gør det nemt at montere strømforsyningen diskret bag LED armaturer eller andre belysningsenheder. Den sorte finish passer ind i de fleste indretninger og giver et elegant touch til installationen.

Det anbefales altid at montere denne strømforsyning i tørre omgivelser, da den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til indendørs brug, f.eks. i stuer, kontorer eller butikker.

Med sin pålidelige og stabil strømforsyning er SPS Strømforsyning, Intern, Sort, Spectrum et pålideligt valg til belysningsprojekter, hvor kvalitet og holdbarhed er i fokus. Uanset om det er til privat eller kommerciel brug, vil denne strømforsyning sikre en optimal belysningsoplevelse.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 53,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe