2m. skinne til skinnespot, SPS2
hvid, 3-Faset, Spectrum

sp.WOJ+05163
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS SkinneLINE 2m 3-faset hvid uden lyskilde, Spectrum

Data om produktet:
Tilsluttes til 230V forsyning. Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Dimensioner:
32 x 2000 mm.

IP20:
Ikke modstandsdygtig over for vand.

Dette SPS SkinneLINE produkt er en moderne og stilfuld løsning til belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads. Den 2 meter lange 3-fasede hvide skinne uden lyskilde fra Spectrum sørger for en jævn og effektiv belysning, der kan tilpasses efter behov.

Med mulighed for tilslutning til en almindelig 230V forsyning er installationen af denne skinne enkel og praktisk. Det høje niveau af lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og farverne vises ægte og klart. Uanset om du har brug for lys til arbejde, afslapning eller andre formål, vil denne SkinneLINE opfylde dine behov.

Den slanke og elegante hvide skinne har dimensionerne 32 x 2000 mm, hvilket gør den velegnet til en række forskellige indretninger og rumstørrelser. Vær opmærksom på, at denne skinne har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er egnet til placeringer, hvor den kan komme i direkte kontakt med vand.

Med SPS SkinneLINE fra Spectrum får du ikke kun en pålidelig og funktionel belysningsløsning, men også et stilfuldt designelement, der kan bidrage til en moderne og indbydende atmosfære i dit hjem eller på din arbejdsplads.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 269,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Dybde2000 mm.
MaterialeAluminium
Iframe