SPS forbindelse
1-faset, hvid, Spectrum

sp.WOJ+04446
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS Forbindelse, 1-faset, hvid, Spectrum

Data om produktet: SPS forbindelsen er designet til at tilsluttes til en standard 230V strømkilde. Den er ideel til brug i boliger, kontorer, butikker eller andre kommerciale områder, hvor der er behov for pålidelig og kraftfuld belysning.

Lyskvalitet: Produktet leverer en høj lyskvalitet med en imponerende RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset skaber en naturlig og ægte atmosfære, der fremhæver alle farver på en smuk og levende måde. Uanset om det er til daglig brug eller til særlige anledninger, vil denne forbindelse opfylde langt de flestes belysningsbehov.

Dimensioner: SPS forbindelsen har kompakte dimensioner på 179 x 179 mm, hvilket gør den nem at installere og integrere i en række forskellige miljøer. Den kvadratiske formfaktor gør den også velegnet til både loft- og vægmontering, hvilket giver fleksibilitet til belysningsdesignet.

IP20 beskyttelse: Vær opmærksom på, at denne forbindelse har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at placere den i tørre omgivelser for at sikre optimal ydeevne og lang levetid.

Samlet set er SPS forbindelsen fra Spectrum et pålideligt og stilfuldt valg til belysning af forskellige rum og områder. Med dens høje lyskvalitet, kompakte dimensioner og nemme installation, er den et effektivt og praktisk valg til at skabe den rette atmosfære og belysningseffekt.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Bredde179 mm.
Dybde179 mm.
Iframe