SPS Forbindelsesstykke T2 Venstre, Hvid Spectrum

sp.WOJ+03235
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS Forbindelsesstykke T2 Venstre, Hvid Spectrum

Data om produktet: Dette forbindelsesstykke er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere i eksisterende elektriske systemer. Det har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er ideel til de flestes behov, hvad enten det er til hjemmebrug eller professionelle miljøer.

Dimensioner: Dette forbindelsesstykke har en længde på 166 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i forskellige rum og omgivelser. Den hvide Spectrum farve giver et stilfuldt og neutralt udseende, der passer til mange typer af indretning.

IP20: Vær opmærksom på, at dette produkt har en beskyttelsesklasse på IP20, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at placere det i tørre omgivelser og undgå direkte kontakt med vand for at sikre produktets levetid og funktion.

Samlet set er SPS Forbindelsesstykke T2 Venstre i Hvid Spectrum et pålideligt og stilfuldt produkt, der kan bidrage til en behagelig belysning i forskellige rum og miljøer. Med sin høje lyskvalitet og nemme installation er det en ideel løsning for dem, der ønsker en pålidelig og effektiv belysning.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 177,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Dybde166 mm.
Iframe