TORRE 6W
2x3 LED Cree 45°, 230V, IP44, Varm Hvid, Vægmoteret

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

TORRE 6W, 2x3 LED Cree 45°, 230V, IP44, Varm Hvid, Vægmoteret er en stilfuld og funktionel væglampe, der er designet til at give dig et kontrolleret og behageligt lys i dit hjem. Med en effekt på 6W og tilslutning til en almindelig 230V forsyning, er denne lampe energieffektiv og nem at installere.

Lampen har en lysstyrke på 400 lumens og en fokuseret lysstråle på 45 grader, hvilket sikrer, at lyset bliver rettet præcist, hvor det er behov for det. Dette skaber en behagelig belysning og hjælper med at skabe den rette stemning i rummet.

Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 får du et naturligt og ægte lys, der fremviser farverne på en smuk og realistisk måde. Dette er ideelt til både hjemmet eller kommercielle rum, hvor god belysning er vigtig.

Lampen kommer i en varm hvid kulør (3000K), som giver en hyggelig og afslappende atmosfære i rummet. Det varme lys skaber en behagelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne.

Desuden har lampen en IP44 klassifikation, hvilket betyder den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til badeværelser eller udendørs områder, hvor der kan være øget fugtighed.

Med en integreret lyskilde er denne væglampe praktisk og nem at vedligeholde. Den stilfulde og moderne design gør den til en flot tilføjelse til ethvert rum, samtidig med at den leverer fremragende belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 580,00

- +

  • Varm
Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
MaterialeAluminium
Iframe