Spectrum 1W LED dekorationspære
Rød, G45, E27

sp.WOJ+11795
Ny

Billigst på PriceRunner
Smuk og stilfuld belysning til dit hjem med denne røde dekorationspære. 
Pæren er designet til at give et hyggeligt lys med en lysstyrke på 40 lumens og en høj spredning på 270 grader.
  • Oplev en rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumens
  • Nyd en høj spredning af lys på 270 grader, der lyser i alle retninger som en almindelig pære.
  • Passer perfekt til dekorative lamper og lyskæder.
En fin lille pære til små lamper og lyskæder, både inde og ude.

 


Spectrum 1W LED Dekorationspære: Skab Stemning med Farverigt Lys

Oplev den livlige og iøjnefaldende belysning med vores røde G45 LED dekorationspære, der er perfekt til at skabe en stemningsfuld atmosfære i ethvert rum. Denne dekorative pære kombinerer effektiv energiudnyttelse med en intens rød glød, der kan transformere dit rum på ingen tid.

Egenskaberne ved denne pære er designet til at møde både æstetiske og praktiske behov:

  • Effekt: 1W - Ideel til dekorativ belysning uden at gå på kompromis med energiforbruget.
  • Tilslutning: 230V - Nem installation til standard E27 fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste almindelige lamper og lysarmaturer.
  • Spredningsvinkel: 270 grader - Denne brede lysvinkel sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den perfekt til både accentbelysning og større områder.
  • Høj lyskvalitet: RA værdi på 80-85 - Denne kvalitet af lys sikrer, at farverne i rummet fremstår naturlige og smukke, hvilket gør det behageligt for øjnene og giver en varm og indbydende atmosfære.

Med sin intense røde farve er denne dekorationspære ikke kun en praktisk lyskilde, men også et stykke dekorativt kunstværk, der forvandler ambiente belysning til et centralt element i din indretning.

Perfekt til sæsonbestemt dekoration, hyggelige hjørner eller som en del af din daglige belysningsopsætning, tilbyder denne pære fleksibilitet og funktionalitet uden at forbruge for meget energi. På grund af dens lave wattstyrke kan den køre i længere tid med minimal påvirkning på elregningen, mens den stadig leverer den ønskede lysoplevelse.

Integrer denne smagfulde belysning i loungen, baren, børneværelset eller evenementer og lad dens rige farver og lysfunktionalitet lyse op i enhver indstilling. Med en enkel installation, lang levetid og et æstetisk tiltalende design er denne Spectrum 1W LED Rød dekorationspære en værdifuld tilføjelse til dit hjem eller arbejdsområde.

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning270 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Dimensioner