Snappy 50W dæmpbar strømforsyning
24V DC, 2.08A, IP20 indendørs

SN.SP50-24VFT-1
Ny

Billigst på PriceRunner

Snappy 24V dæmpbar strømforsyning 50W.


Aflastning i begge ender, så ledningerne sidder bedre fast.

19-50W belastning.

24V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Produktbeskrivelse

Snappy 50W er en dæmpbar strømforsyning, der er designet specifikt til LED belysning. Med en effekt på 50W leverer denne strømforsyning en stabil 24V DC-udgangsspænding til dine LED-belysningsprojekter.

Med dimensionerne 58 x 22 x 177 mm er Snappy 50W strømforsyning kompakt og nem at installere. Den kan let tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det muligt at bruge den i de fleste indendørs miljøer.

En af de vigtigste funktioner ved Snappy 50W er dens dæmpbarhed. Med denne strømforsyning kan du justere lysintensiteten på dine LED-lys, hvilket giver dig fuld kontrol over belysningsniveauerne.

Det er vigtigt at bemærke, at Snappy 50W er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne strømforsyning er derfor mest egnet til indendørs brug, hvor der ikke er risiko for fugt eller vandstænk.

Samlet set er Snappy 50W en pålidelig og funktionel strømforsyning, der er ideel til brug i LED belysningsapplikationer. Med dens dæmpbare funktion og kompakte størrelse er denne strømforsyning et fantastisk valg, når du ønsker at skabe det perfekte lysmiljø i dit indendørs rum.

Flere detaljer

DKK 208,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug50w
Spænding230V
Dimensioner
Højde22 mm.
Bredde58 mm.
Dybde177 mm.
Iframe