LEDlife T5-115 200lm/W
10/15W LED rør, 114,9 cm, 5 års garanti

Ny

Billigst på PriceRunner

Passer i armatur til de tyndere T5 rør, med G5 fatning.

Energieffektivt T5 lysstofrør på 114,9 cm.

Hele 200 lumen/W.

Med matteret cover og roterbar fatning, så det er muligt at justere lyset. 

Forkoblingen i armaturet skal pilles fra, så røret får direkte 230V.

Indbygget switch til at indstille røret til 10W 2000lm eller 15W 3000lm.


Effektivt og energibesparende LED rør til dit hjem eller kontor

Dette LEDlife T5-115 LED rør er det perfekte valg, når det kommer til energieffektiv belysning. Med en effekt på 15W og en lysstyrke på 3000 lumens, vil dette LED rør give dig masser af lys til både arbejde og fritid. Det tilsluttes let til din 230V forsyning og er klar til brug.

Det unikke ved dette LED rør er dets høje spredning på 140 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Uanset hvor du placerer røret, kan du være sikker på, at det vil lyse op i rummet på en behagelig og ensartet måde. Desuden har det en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne på en flot og naturlig måde.

Ved at vælge dette LED rør får du også en langvarig løsning. Det leveres med en imponerende 5 års producentgaranti, der sikrer, at du kan nyde det klare og energibesparende lys i mange år fremover.

En ekstra fordel ved dette LED rør er, at det er flicker-free eller flimmerfrit. Dette betyder, at det er velegnet til personer og dyr, der kan være følsomme over for flimmer. Du kan også bruge det til foto- og videooptagelser uden at skulle bekymre dig om irriterende flimmer i dit lys.

Vælg den rigtige kulør til dit behov

Med dette LED rør har du mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører. Neutral hvid (4000K) er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så alt, hvad du arbejder med, vises i en helt naturlig belysning.

Kold hvid (5000K) er et lidt mere specielt valg. Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det bruges typisk i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration. Det er sjældent at se det brugt i Skandinavien, men hvis du leder efter en unik og iøjepående belysning, kan dette være det rigtige valg for dig.

Dette LEDlife T5-115 LED rør har dimensioner på 1149 x Ø22 mm, hvilket gør det nemt at installere i de fleste lysarmaturer. Med dens imponerende effektivitet, lang levetid og flimmerfri belysning, er det et fremragende valg til ethvert rum i dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 325,00

- +

  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør5000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3000 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forventet levetid L80100.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde1149 mm.
Diameter22 mm.
Iframe