V-Tac T8-VALUE150
LED lysstofrør, 20W, G13, 150cm

Ny

Billigst på PriceRunner

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

 


Produktbeskrivelse:

Det V-Tac T8-VALUE150 LED lysstofrør er et kraftfuldt og energieffektivt alternativ til traditionelle lysstofrør. Med en effekt på 20W erstatter det ledrøret et 58W traditionelt lysstofrør på 150 cm og hjælper med at reducere energiforbruget og spare penge på elregningen. Dette LED lysstofrør er ideelt til både erhvervsmæssig og privat brug.

En af fordelene ved dette LED lysstofrør er dets lysstyrke på 2100 lumens. Dette sikrer en kraftig belysning, der er perfekt til rum, hvor der er behov for godt lys, såsom kontorer, butikker eller hjem. Desuden har ledrøret en bred spredning på 160 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder. Dette skaber en behagelig og harmonisk belysning i rummet.

En vigtig faktor for et belysningsprodukt er lyskvaliteten. Dette LED lysstofrør har en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at det viser farverne på en naturlig og ægte måde, hvilket er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære og sikre, at objekter og omgivelser ser realistiske ud. Lyskvaliteten er velegnet til de fleste behov og sikrer en god og behagelig oplevelse med belysningen.

Et andet vigtigt punkt er holdbarheden og garantien på produktet. Dette LED lysstofrør leveres med en producentgaranti på 3 år, hvilket er et tegn på kvalitet og tillid til produktet. Garantien giver kunderne ro i sindet og sikrer, at de kan nyde belysningen uden bekymringer.

En fordel ved dette LED lysstofrør er også dets lave flicker eller flimmer, hvilket gør det velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det reducerer også risikoen for hovedpine eller ubehag ved brug af belysningen over længere tid. Denne funktion gør også ledrøret velegnet til professionelt brug i forbindelse med foto- og videoptagelser, hvor flimmer kan være et problem.

Kulør på lyset:

Dette LED lysstofrør fås i en varm hvid (3000K) kulør. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den varme kulør er ideel til rum, hvor der ønskes en afslappende og indbydende atmosfære, f.eks. i stuer, soveværelser eller restauranter.

Dimensioner:

Dette LED lysstofrør har følgende dimensioner: 1500 x Ø28 mm. Disse dimensioner gør det nemt at installere og er kompatible med de fleste armaturer designet til 150 cm lysstofrør.

Dette LED lysstofrør har kapslingsklasse IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at bruge det i indendørs rum, hvor der ikke er risiko for vandspild eller fugt.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 61,00

Du sparer årligt 248 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2100 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Erstat58w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG13
Bredde1500 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast
Iframe