Spectrum 8.5W LED Pære
Dæmpbar, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Spectrum 8.5W LED Pære - Dæmpbar med E27 Fatning

Opgrader dit hjems belysning med denne avancerede 8.5W LED pære, designet til at skabe en behagelig atmosfære med sin varme hvide lysfarve2700K. Takket være dens E27 fatning, passer den nemt i de fleste lamper og armaturer.

Fremragende Lysstyrke og Spredning

Med en imponerende lysstyrke på 1100 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette gør den perfekt til allround belysning i ethvert hjem.

Høj Lyskvalitet

Denne LED-pære leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne i dit hjem gengives naturligt og klart, hvilket er ideelt for dem, der værdsætter et autentisk og naturligt lys.

Dæmpbar og Flimmerfri

For ekstra fleksibilitet og komfort er denne pære dæmpbar, hvilket betyder, at du nemt kan justere lysstyrken efter dine behov. Ydermere er den flicker free eller flimmer fri, hvilket gør den særdeles velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Dette gør den også ideel til professionelle foto- og videooptagelser.

Tekniske specifikationer

  • Strømforsyning: 230V
  • Dimensioner: 107 x Ø60 mm
  • IP Vurdering: IP20 - Ikke vandtæt

Med et design, der kombinerer højeffektive LED-teknologier med brugervenlighed, er denne Spectrum LED-pære den perfekte løsning til dem, der søger en effektiv og holdbar lyskilde. Skab en hyggelig og afstressende atmosfære i dit hjem med det varme lys, og nyd samtidig godt af energibesparelserne i forhold til traditionelle pærer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 38,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8.5w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlas