Spectrum 7W LED Pære
A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 7W LED Pære er designet med en traditionel A60 form og en stor E27 fatning, der gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Den tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket sikrer enkel tilslutning og brugervenlighed.

Med en lysstyrke på 600 lumens og en bred spredning på 300 grader, vil denne LED pære give dig en ensartet og jævn fordeling af lys i rummet. Du kan være sikker på at opnå en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om det bruges til belysning i hjemmet eller i en kommerciel indstilling, vil du finde denne lyskvalitet tilstrækkelig til langt de fleste behov.

Et særligt træk ved denne LED pære er, at den er flicker free, hvilket betyder, at den ikke afgiver et flimrende lys. Dette gør den ideel til brug i rum, hvor personer eller dyr er følsomme over for flimmer. Den er også velegnet til fotografering eller videooptagelser, hvor et stabilt og flimmerfrit lys er afgørende.

Denne pære er tilgængelig i ekstra varm hvid kulør, med en farvetemperatur på 1800K. Denne kulør giver en hyggelig og varm atmosfære, der minder om den glød, der skabes af gamle glødetrådspærer. Hvis du ønsker at tilføje lidt nostalgi og charme til dit rum, er denne ekstra varme hvide kulør perfekt til dig.

Med en dimension på 107 x Ø60 mm passer denne LED pære nemt i forskellige lamper uden at være for stor eller dominerende. Vær opmærksom på, at den har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges i indendørs omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde107 mm.
Diameter60 mm.
Iframe