V-Tac 5W LED sort væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot moderne sort væglampe i enkelt design, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen uafhængigt på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Lampen fås også med buet front her.Data om produktet:

5W LED - der erstatter 50W. Denne væglampe fra V-Tac er udstyret med en kraftig 5W LED-lyskilde, der er i stand til at erstatte en traditionel 50W lyskilde. Dette betyder, at du får en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 230V forsyning - Forbind denne væglampe til en 230V strømforsyning for nem installation og brug. Denne spændingsstandard gør det nemt at integrere denne lampe i dit eksisterende elektriske system.

Lysstyrke på 700 lumens - V-Tac væglampen producerer et kraftigt lys med en lysstyrke på 700 lumens. Dette betyder, at den giver tilstrækkelig belysning til at oplyse rummet eller udendørsområdet effektivt.

Justerbar spredning - Med en justerbar spredning af lyset mellem 10-120 grader kan du nemt tilpasse belysningen til dine behov. Denne funktion gør det muligt at skabe et kontrolleret og fokuseret lys, som kan rettes mod specifikke områder eller objekter.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - V-Tac væglampen leverer høj kvalitet af lys med en farvegengivelsesindeks (CRI) værdi på 80-85. Dette sikrer, at alle farver vises klart og naturligt under lyskilden. Du kan forvente en ægte og flot gengivelse af farver med denne væglampe.

Kulør på lyset - Du har mulighed for at vælge mellem to kulører til lyset, nemlig varm hvid (3000K) eller neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør giver et klart og effektivt arbejdsmiljø uden farvetoner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige.

Dimensioner: Denne væglampe har målene 100 x 100 x 100 mm, hvilket gør den kompakt og let at installere på forskellige steder.

IP65 udendørs beskyttelse - Denne væglampe er designet med en IP65 kapsling, hvilket gør den velegnet til brug udendørs. Den tåler vandstænk og regn, hvilket betyder, at du kan installere den i haven, på terrassen eller andre udendørsområder uden at bekymre dig om fugt eller vand.

Inklusive lyskilde - Denne væglampe leveres med en integreret lyskilde. Du behøver derfor ikke at købe en separat lyskilde. Dette gør det nemt og bekvemt at installere lampen uden yderligere indkøb.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatVideopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 229,00

Du sparer årligt 294 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke700 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe