V-Tac 5W LED sort væglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart sort væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 

Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.


V-Tac 5W LED sort væglampe - Udendørs lys med justerbar spredning

Denne V-Tac væglampe er et fremragende valg, når det kommer til udendørs belysning. Med sit elegante, sorte design og justerbare spredning er det en alsidig og stilfuld tilføjelse til ethvert udendørs rum. Lampen er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er fuldt beskyttet mod vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til at oplyse havearealer, terrasser, indgange og meget mere.

En af de fantastiske funktioner ved denne væglampe er dens 5W LED-lys, der erstatter en traditionel 50W pære, hvilket betyder at den er energieffektiv og har en lavere strømregning. Med en lysstyrke på 660 lumens er den i stand til at skabe et klart og skarpt lys. Desuden har den en justerbar spredning mellem 10 og 120 grader, hvilket giver dig mulighed for at styre og tilpasse lysstrålen efter dine behov.

Den indbyggede LED-lys har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise alle farver naturligt og ægte, hvilket er afgørende for at skabe en behagelig belysning i ethvert rum. Uanset om du bruger lampen til at oplyse en terrasse eller et indgangsparti, kan du være sikker på, at den vil fremhæve alle objekter og farver på den mest flatterende måde.

Med hensyn til kulør kan du vælge mellem to farvetemperaturer: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Hvis du ønsker at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære, er den varme hvide kulør perfekt til det formål. Det varme lys vil skabe en behagelig stemning og gøre det behageligt at sidde og nyde udendørs aftener i det varme lys.

Hvis du derimod ønsker et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, er den neutrale hvide kulør det ideelle valg. Med denne kulør får du et naturligt lys, der ikke forvrænger farverne på de belyste objekter.

Med dimensionerne på 100 x Ø136 mm er lampen kompakt og nem at installere. Det er en nem plug-and-play-løsning, der tilsluttes direkte til en standard 230V-forsyning. Der er ingen grund til ekstra besvær med at købe og installere separate lyskilder.

Denne V-Tac væglampe er den perfekte løsning, når det kommer til udendørs belysning. Med dens justerbare spredning, høje lyskvalitet og energieffektive LED-lys er den sikker på at tilfredsstille dine behov, hvad end du søger at skabe en afslappende atmosfære eller et effektivt arbejdsmiljø.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 288,00

Du sparer årligt 294 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde100 mm.
Diameter136 mm.
MaterialeAluminium
Iframe