V-Tac 12W LED grå væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart grå væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.


Produktinformation

Denne væglampe fra V-Tac er en moderne og stilfuld lysløsning til udendørs brug. Den er designet med fokus på funktionalitet og æstetik, og vil passe perfekt til enhver moderne indretning. Med dens justerbare spredning og høje lysstyrke er den ideel til at skabe en kontrolleret og behagelig belysning i ethvert udendørs miljø.

Effektiv og holdbar belysning

Denne væglampe har en effekt på 12W, hvilket gør den til en energieffektiv og miljøvenlig lysløsning. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den let at installere og anvende. Med en lysstyrke på 1100 lumens og et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 10-120 grader, er denne lampe i stand til at skabe en behagelig og kontrolleret belysning, der passer til enhver udendørs aktivitet.

Høj lyskvalitet og naturlige farver

Denne væglampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at den leverer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette er vigtigt, da en høj lyskvalitet er afgørende for at skabe den rigtige atmosfære og sikre, at omgivelserne ser naturlige ud. Med denne lampe vil dine udendørs omgivelser blive oplyst på en måde, der passer til langt de flestes behov.

Neutral hvid kulør

Denne væglampe fås i den neutrale hvide kulør (4000K), hvilket gør den ideel til at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige. Du vil kunne arbejde og færdes udendørs med en lysfarve, der ikke forvrænger farverne på dine omgivelser.

Holdbar og velegnet til udendørs brug

Denne væglampe er designet med holdbarhed i tankerne. Den har en IP65 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Så uanset om det er en regnvejrsdag eller en solskinsdag, kan du være sikker på, at denne lampe vil holde til alle vejrforhold. Med dens kompakte dimensioner på 100 x 100 x 100 mm passer den perfekt på enhver væg og vil ikke fylde unødigt meget plads.

Denne væglampe leveres inklusive en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med dens moderne design og høj kvalitet er den et ideelt valg til at skabe en behagelig og effektiv belysning udendørs.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Eksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 380,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1100 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe