V-Tac 7W LED sort væglampe
Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart sort væglampe.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 


Udendørs væglampe med sort design og høj kvalitet

Denne V-Tac 7W LED-væglampe er det perfekte valg, når du ønsker at oplyse dit udendørs område på en stilfuld og effektiv måde. Den har et firkantet design i en elegant sort farve, som passer til enhver moderne indretning. Med sin IP65-klassifikation er den velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn.

Effektiv belysning med høj lysstyrke og bred spredning

Med en effekt på 7W leverer denne væglampe en imponerende lysstyrke på 400 lumens. Dette sikrer, at du får tilstrækkeligt lys til at oplyse dit udendørs rum på en behagelig måde. Den har også en bred spredningsvinkel på 128 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder. Dette gør den ideel til anvendelse som både belysning af indgangspartier, terrasser eller haver.

Naturlig og ægte farvegengivelse

Væglampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise alle farverne på en flot og ægte måde. Du vil opleve, at farverne i dit udendørs rum fremstår naturlige og levende under belysningen fra denne lampe. Dette gør den ideel til anvendelse i både private og kommercielle udendørsområder.

Varm hvid kulør til en hyggelig atmosfære

Denne væglampe er tilgængelig i en varm hvid kulør (3000K). Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Den varme kulør hjælper med at skabe en hyggelig stemning og gør den velegnet til brug i områder, hvor der ønskes en afslappende atmosfære.

Let at installere og bruges med integreret lyskilde

Med dimensionerne på 67 x 133 mm er denne væglampe kompakt og nem at installere på væggen. Det er let at tilslutte den til en 230V-forsyning, så du kan nyde belysningen uden besvær. Den leveres også med en integreret lyskilde, hvilket gør det endnu mere praktisk og økonomisk for dig.

Den V-Tac 7W LED-væglampe er den ideelle løsning, når du ønsker at opgradere belysningen i dit udendørs rum. Med dens sort design, høje lysstyrke, bred spredning og høj lyskvalitet giver den dig en fantastisk belysningsoplevelse, der møder dine behov og skaber en hyggelig atmosfære.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 270,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde133 mm.
Bredde67 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe