LED pærer & spots

LED pærer og spots i bedste kvalitet og til billigste priser fra LEDlife

Fakta om LEDlife LED pærer og spots: Mrperfect har mange års erfaring og ekspertise indenfor LED pærer og er blandt de største i Danmark indenfor sparepærer og andre energibesparende lyskilder. Vi har håndplukket de bedste spots som GU10, G9, G4 og spots, hvor kvaliteten er i absolut top og hvor du kan spare mest.

Med LEDlife fra Mrperfect.dk er du garanteret en pære/spot i bedste kvalitet og til absolut billigste pris.

LED pærer og spots er i dag de mest besparende og energirigtige lyskilder på verdensplan, og dette er langt fra de eneste grunde til, at det uden tvivl vil være en fordelagtig løsning at skifte de traditionelle glødepærer ud med en billig sparepære som GU10 pærer og lyskilde. Den mest altoverskyggende fordel ved disse elpærer er, at man kan spare mellem 80-95% på elregningen. Derudover har spots en utrolig lang levetid på op til 50.000 brændetimer. Har du din pære tændt i 3 timer pr. døgn, så går der ca. 44 år, før den skal udskiftes – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år, så en sparepære er altid den bedste og billigste løsning.

Hvorfor er LED indbygningsspots E27, GU10, G9 og 12V den bedste erstatning til almindelige gløde og sparepærer?

LED står for Light Emitting Diode. Det betyder, at en pære består af lysdioder, som gør pærerne til en yderst miljøvenlig lyskilde, der er en rigtig god investering, da den på sigt vil spare dig utrolig mange penge på elregningen. Vidste du at du kan spare udgiften til pærerne på el-regningen? En spotpære bruger nemlig meget mindre strøm end traditionelle lyskilder og udleder også dermed også langt mindre CO2.

Billede af de nyeste spotpærer:

Spotpærer 2016

Se også Energitjenesten: Guide om led pære og belysning i boligen.

Hvilken LED pære og spots skal jeg vælge mellem GU10 230V pærer, G4, E27 eller G9?

Stiller du dig selv spørgsmål omkring hvilke pærer du skal vælge? LED lyskilder er med andre ord en rigtig god investering – en investering der ikke kun er fordelagtig for din pengepung, men også for miljøet.

Fakta om LED

Hos Mr Perfect har vi et stort udvalg af forskellige lyskilder, herunder blandt andet lysstofrør, pærer, strips og spots. Uanset hvilken lyskilde du skal bruge, kan du garanteret finde den her hos Mr Perfect. Du finder vores spots og øvrige pærer med forskellige fatninger og i forskellige størrelser til nogle af markedets bedste priser på belysning.

Billede af den bedste LED spot:

Sparepære 2016

I vores sorteringsfunktion nedenfor kan du vælge fatningerne GU10 mv. og kulør. Her kan du også vælge mellem varm hvid, hvid og kold hvid. Derudover kan du også vælge spænding, forbrug og lysstyrke, og så kan du ikke mindst vælge, om pæren skal være dæmpbar eller ej.

Hvor kan man få LED ærer og indbygningsspots i nutidens farver og trend?

Vi hos Mrperfect.dk har oplevet en stor interesse for billige pærer og spots i alverdens farver. Denne store efterspørgsel på elpærer i forskellige farver imødekommer vi med dæmpbare pærer, som du selv kan justere farven på. Har du f.eks. en stue som er indrettet med røde møbler, vil du altså kunne få røde pærer til. Denne gullige lysstråle er den klassiske som vi kender det fra men pærer i følgende farver virker til at være det helt store trend i 2016: Rød, gul, grøn, hvid og blå stær i lyset og det skaber en helt unik belysningen i hjemmet. Se bl.a. Vores udvalg af LEDlife LED strips

Bestil den bedste og billigste LED sparepære og lyskilder i dag og modtag dem med posten i morgen!

Køb din pære online hos os og spar penge på din elregning. Vi tilbyder hurtig levering og lave fragtomkostninger på din glødepære. Bestil billige lyskilder hos Mr Perfect og sænk elregningen markant!

Vi har et enormt udvalg af de bedste og billigste pærer af forskellig art, så du kan med stor sandsynlighed finde lige præcis den LED lyskilde, du er på udkig efter. Bestil inden kl. 15:30 i dag og få din el-pærer leveret allerede i morgen!

Billede af den bedste LED pære:

Bedste LED pærer 2016

De mest brugte spots i Danmark er GU10 belysning 

Danmarks bedste tilbud til dig: Køb 10 stk. af én slags belysning og betal kun for 9! (10% rabat)

Nedenfor kan du se vores store udvalg af de billigste pærer, spots og øvrig belysning, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt. Du kan også læse mere om Mrperfect.dk lysstofrør - Bedst i test