3M VHB Dobbeltklæbende tape
14mm bred, 5m rulle

5714255007626
Ny

Billigst på PriceRunner
Dette dobbeltklæbende tape fra 3M er virkelig noget af det bedste, du kan få på markedet. Tapen er 5 meter lang, hvilket giver dig rig mulighed for at bruge den til flere formål, og den kan nemt klippes i mindre stykker efter behov. Det gør den ekstremt fleksibel og praktisk at arbejde med.

En af de helt store fordele ved dette tape er, at det er lavet af akrylskum. Det betyder, at det har en ekstra stærk klæbeevne, som gør det yderst pålideligt og holdbart. Det kan tåle fugt, UV-lys og opløsningsmidler, hvilket gør det velegnet til brug både indendørs og udendørs. Du kan altså roligt stole på, at dette tape vil holde, uanset hvilke udfordringer det udsættes for.

Det dobbeltklæbende tape kan anvendes til en lang række formål. Du kan bruge det til at opsætte LED bånd, kabelbakker, strømforsyninger, røgalarmer og meget mere. Uanset hvad du har brug for at sætte fast, vil dette tape kunne klare opgaven. Det er en ekstremt alsidig og praktisk løsning, som gør det nemt for dig at ordne alverdens opgaver derhjemme eller på arbejdspladsen.

Den holdbare kvalitet gør også dette tape velegnet til udendørs brug. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt tapen kan holde til vejr og vind. Uanset om du har behov for at opsætte noget i din have, på din altan eller et andet sted udendørs, vil dette tape kunne klare opgaven på fornem vis.

Alt i alt er dette dobbeltklæbende tape fra 3M et absolut must-have i enhver husholdning eller virksomhed. Den høje kvalitet, holdbarheden og den brede anvendelsesmuligheder gør det til en uundværlig løsning, som du vil få glæde af i mange år frem. Så hvis du ønsker at kunne klare opgaverne med lethed og have en pålidelig løsning ved hånden, bør du investere i dette tape. Du vil ikke fortryde det.


Dimensioner: 14 x 8 x 5000 mm.

Flere detaljer

DKK 79,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde8 mm.
Bredde14 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum
Iframe