3M VHB Dobbeltklæbende tape
25mm bred, 5m rulle

5714255007633
Ny

Billigst på PriceRunner
Dette dobbeltklæbende tape fra 3M er virkelig noget af det bedste, man kan få på markedet. Med en længde på 5 meter kan man nemt klippe det i mindre stykker, så det passer til præcis det projekt, man arbejder på.

Tapen er lavet af akrylskum, hvilket betyder, at den har en ekstra stærk klæbeevne. Det gør, at den kan håndtere fugt, UV-lys og opløsningsmidler, hvilket gør den ekstremt holdbar i forskellige miljøer og under varierende forhold.

Denne dobbeltklæbende tape kan bruges til en lang række formål. Det er oplagt at anvende den til at montere LED bånd, kabelbakker, strømforsyninger, røgalarmer mv. Takket være dens modstandsdygtighed over for både fugt og UV-lys, kan den også sagtens bruges udendørs, hvilket gør den meget alsidig.

Den ekstra stærke klæbeevne betyder desuden, at det er en pålidelig tape til at montere ting, hvor man virkelig skal være sikker på, at det sidder fast. Man behøver ikke bekymre sig om, at tingene falder ned eller løsner sig, når man bruger denne tape.

At kunne klippe tapen i mindre stykker betyder også, at man kan tilpasse den efter behov. Det gør den meget fleksibel og praktisk at arbejde med i forskellige situationer og på forskellige projekter.

Alt i alt er dette dobbeltklæbende tape fra 3M et pålideligt og alsidigt produkt, der kan bruges til en lang række opgaver. Med dens stærke klæbeevne og holdbarhed over for fugt og UV-lys, er det en tape, man virkelig kan regne med, uanset om man bruger den indenfor eller udenfor.


Dimensioner: 25 x 8 x 5000 mm.

Flere detaljer

DKK 129,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde8 mm.
Bredde25 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum
Iframe