150W strømforsyning
12V DC, 12,5A, IP67 vandtæt

power.150W.12V.wp
Ny

Billigst på PriceRunner

12V DC 150W.
​Virker fra 3W til 150W forbrug.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.


Produktbeskrivelse:

Denne 150W strømforsyning er designet til at levere en pålidelig og stabil strømkilde til LED belysning. Med dens effekt på 150W kan den håndtere store LED-belysningsprojekter og sikre en jævn og konstant strømforsyning.

Strømforsyningen tilsluttes let til en standard 230V forsyning, hvorefter den leverer en jævn 12V DC strømforsyning til dine LED-lys. Dette gør den ideel til både indendørs og udendørs anvendelse.

Med dimensionerne 70 x 235 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere. Den kan nemt monteres på vægge, lofter eller andet egnede overflader. Dimensionerne gør den også velegnet til trange installationer, hvor pladsen er begrænset.

En vigtig egenskab ved denne strømforsyning er dens IP67-rating. Dette betyder, at den er vandtæt og kan modstå støv og vandindtrængning. Den kan modstå kortvarig nedsænkning i vand op til 1 meter dybde, men det anbefales ikke at lade den ligge under vand i længere tid.

Denne strømforsyning er ideel til udendørsbelysning, hvor den skal modstå ekstreme vejrforhold. Den kan også anvendes indendørs, hvor den kan beskytte mod fugt og støv.

For at sikre en lang levetid er denne strømforsyning designet med høj kvalitet komponenter og en effektiv kølingssystem. Den er også beskyttet mod overbelastning, kortslutning og overspænding for at sikre sikker og pålidelig drift.

Samlet set, med sin 150W effekt, 12V DC udgang og IP67 vandtæt rating, er denne strømforsyning det perfekte valg til dit LED-belysningsprojekt. Det giver pålidelig strømforsyning til dine LED-lys og beskytter dem mod vand og støv.

Flere detaljer

DKK 267,00

- +

Forventes på lager igen: 25/05/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
Dimensioner
Højde235 mm.
Bredde70 mm.
Iframe