Filter

Pris
DKK 3 DKK 306
Filter

24V

Find alt tilbehør til 24V LED strips her

Er du på udkig efter en trådløs lysdæmper med fjernbetjening, monteringsklips til at fastsætte LED strips eller noget helt tredje? Så behøver du ikke lede længere. Hos MrPerfect finder du alt det nødvendige tilbehør til dine 24V LED strips.
24V LED strips er velegnet til at bruge i eksempelvis lastbiler, både eller andre steder med 24V. Denne type strips er perfekt til et sted, hvor der er brug for mange meter LED strips i serie – på grund af den højere spænding kan 24V LED strips nemlig sættes i forlængelse af hinanden, så du kan få op til 30 meter lysbånd.
Uanset hvilken type strips du vælger, er det essentielt med det rette tilbehør for at få dine LED strips til at fungere bedst muligt. Det kan du læse mere om herunder.
 

Vandtætte LED strips

Generelt er LED strips gode til at sikre et optimalt lys, hvad end de skal oplyse, og de kan tilpasses efter formålet. Det kunne eksempelvis være aluprofiler til en trappe eller lys i et akvarie. Du kan finde flere slags vandtætte og stænktætte versioner af LED strips blandt vores sortiment af varer.
De fleste LED strips har selvklæbende tape på bagsiden, så de er nemme at sætte op. Men vi forhandler også monteringsklips til LED strips, som er nemme at bruge og sætte på. Vær desuden opmærksom på at 24V LED strips kræver en transformer/strømforsyning, der matcher det samlede wattforbrug for LED strippen. Typisk kan den tilpasses og klippes for hver fem centimeter. Skulle du være i tvivl, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også kigge nærmere på vores guide til LED strips.
 

Tænd og sluk for lyset på afstand

Hos MrPerfect finder du alt tænkeligt og nødvendigt tilbehør til LED strips. Det kan eksempelvis være en fjernbetjening, som du kan styre lysdæmperen med. På den måde kan du opholde dig op til 10 meter væk og tænde og justere dit lys, som det passer dig.
Med en fjernbetjening i hånden har du også mulighed for at skrue op og ned for lyset. Og når man først har prøvet funktionen med at tænde og slukke samt skrue op og ned for lyset med en controller, kan det være svært at forstå, hvordan man egentlig har klaret sig uden. 
Foruden en fjernbetjening til din lysdæmper kan du også finde flere slags fleksible samlere i vores udvalg af tilbehør til LED strips. Her skal du være opmærksom på bredden i millimeter samt hvilken strip, samleren er beregnet til. Det står altid angivet på det enkelte produkt.
Ofte stillede spørgsmål til 24V LED bånd
Findes der vandtætte LED strips?
Hos MrPerfect har vi et stort udvalg af vandtætte LED strips, der egner sig rigtig godt til eksempelvis akvarier og steder, hvor der kommer vandstænk som eksempelvis på en båd.
Hvilket tilbehør har man brug for til 24V LED strips?
Der er flere slags tilbehør, der kan være relevant at skaffe, når man skal opsætte 24V LED strips. Man vil ofte få brug for en transformer/strømforsyning, der matcher det samlede wattforbrug for LED strippen.
Hvor bruges 24V LED strips?
Der er typisk brug for LED strips med spændingen 24V i lastbiler, i både eller andre steder, hvor der er adgang til 24V.